Ruudun takana

Ruudun takana kirjoittelee Sebastian, 22-vuotias tarjoilija Lahdesta.

En ihan tarkkaan tiedä, mistä kiinnostus ravintola-alaa kohtaan lähti. Ala tempaisi minut mukaansa ollessani 19-vuotias, kun kokeilin alaa ja työskentelin työkokeilijana lahtelaisessa Ravintola El Torossa. Tänä aikana hankin opiskelupaikan alalta ja valmistuin tarjoilijaksi keväällä 2019.

Opintojeni aikana hankin työkokemusta ja osaamista muun muassa lahtelaisista Ravintola Casselista ja Ravintola Rouxista. Näiden jälkeen siirryinkin maalta merelle ja suoritin viimeisen harjoitteluni Viking Linella M/S Gabriellalla, jossa jatkoin valmistumiseni jälkeen myös kesätöissä. Tällä hetkellä olen Tallink Siljan palveluksessa ja työskentelen á la carte -tarjoilijana Silja Serenadella.

Á la carte -tarjoilu on ollut alusta asti minun juttuni ja erilaiset tavoitteet ovat värittäneet nousujohteista uraani.

Tämän blogin tarkoitus on toimia myös jonkinlaisena verkko-CV:nä ja tietysti jakaa kokemuksia ravintolakäynneistä, viineistä ja muista juomatuotteista sekä toki myös kotikeittiön luomuksista.

Tervetuloa seuraamaan blogiani!

– Sebastian


Saavutukset

Semifinaalipaikka Vuoden Tarjoilija 2020 -kilpailussa

Linnanjuhlat 6.12.2018


Memories & Highlights